Terry Evans!

Igår va jag å Marielle på Storseans med Terry Evans... DET va mäktigt! Fan va säker den där karln är alltså..
Terry Evans är ett medium som bla brukar va med i "det okända" (för den som inte redan visste det)
Vi visste inte alls vad vi skulle förvänta oss när vi gick dit, mycket folk var det. Det är svårt å beskriva såhär i ord hur det va men intressant var det verkligen!
Ja jag vet... så fort man nämner ordet "medium" så slås man ju genast av tanken "vad ska man tro om detta?" eller många tänker nog rakt av "det där tror jag inte på!".... Själv vet jag inte riktigt vad jag ska tro, jag är lite för lite insatt för å ha nån RIKTIG åsikt tycker jag. Men huuuuur i helsike kunde han veta det han visste om folk!!??!! Han visste att nåns brödrost va sönder, han visste om ärr som nån hade på benet, vad deras anhöriga dött av, vem som skulle få barn utan att dom visste det själv osv osv... Ja, som sagt jag vet inte vad jag ska tro men NÅNTING finns där. Det kan inte bara va slump eller god människokännedom, han va så träffsäker så det fan gick rysningar genom hela kroppen.
Det va en rolig upplevelse, skulle absolut kunna gå igen :)

Nä, en fullspäckad dag väntar i morgon... dax att hoppa i säng känner jag!   Goodnight Sweethearts ;)

mmmmmmmm...



Det va dax för en låt igen kände jag... den här har jag haft på hjärnan sen i helgen, helt enkelt countrymusik när den är som allra bäst!! Helt underbar! Blunda, lyssna å njut... blir man inte lite extra kär när man hör den? ;)

män som hatar kvinnor..

Jodå, även jag har nu till sist börjat plöja Stieg Larssons berömda Millenium-trilogi. Inte kunde jag väl ana att dom skulle va såhär bra! Eller ja, jag har ju bara läst halva första boken än så länge... meeeen, kan nästan inte lägga den ifrån mig! Jag har som mål nu att jag ska läsa ut den innan jag ser filmen som har premiär på fredag men den e så spännande att jag tror inte att det ska va några problem :)
Jag är ingen större fan av deckare, känner till rätt så många eftersom min mor är en riktig "detektiv" och läser det mesta i denna genre som hon kommer över. Men för mig har det aldrig varit nåt... nån är död, vem är mördaren??? Nja, inget för mig. Det va just så jag trodde att dessa va oxå, helt vanliga deckare. Därför har jag aldrig sett nån anledning till å börja läsa dom, men ack så jag bedrog mig.
Jag har samma känsla nu som när jag för några år sen läste Dan Browns Da Vinci Koden och senare Änglar och Demoner. Det trodde jag oxå va "helt vanliga deckare" men av nån anledning började jag läsa och blev så uppslukad att jag inte kunde lägga ifrån mig boken.
Det är härligt med böcker, speciellt när man hittar nån som så bra. Man lever sig in och börjar se personer komma till liv inne i huvet, platser som man aldrig varit på får ett självklart utseende. Man identifierar sig med vissa personer, hatar andra och några blir som om man känt dom i evigheter. Det finns liksom inget stopp på hur långt ens fantasi kan ta en, ett alldeles jättebra sätt å fly verkligheten för ett tag tycker jag. Liksom med film, fast där får man allt dukat för sig. Hur personer ser ut och omgivningen, men det är oxå ett väldigt bra sätt att få tillåtelse å glömma tid å rum för ett tag ;)

Det som först bara skulle bli ett litet boktips blev visst istället en hyllning till litteraturen :) Det är viktigt tycker jag i dagens it-samhälle, ta upp en gammal hederlig bok, lyssna till knakandet av att öppna en alldeles ny bok för första gången eller varför inte insupa doften av en välläst biblioteksbok... koka en kopp the, sitt bekvämt och försvinn in i en annan värld, det är en härlig känsla! :)
Va inte detta kulturellt så säg!? hihi

Simma lugnt!!  
   

en bra helg :)

Ännu en helg till ända, full rulle har det varit :)
Igår åkte jag ner på stan och träffade upp Marielle och Roger, vi tog en fika och gick en sväng på stan. Sen medans Roger åkte hem å förberedde sig för innebandy match så åkte jag och Marielle på Jysk, Mio, Växtvaruhuset och Ixo House å kikade lite. Shoppade lite gjorde vi oxå ;)
Sen åkte vi ut till Valla och tittade på matchen, tycker det är lite kul å titta på sånt jag och ännu roligare är det ju när laget man hejar på vinner :) Det gjorde dom, ganska stort oxå och enligt Roger så var det en av dom bättre gångerna på länge så man kan väl inte annat än tro att det va Marielles och min blotta uppenbarelse som hade nånting med det å göra, hahaha... Vi måste nog föra tur med oss ;)
Sen åkte jag hem å tog ett varmt bad, usch man blir så frusen av å sitta i en gympahall sådär. Så efter lite upp-piffning så åkte jag in till Marielle igen med vindunken i högsta hugg, vi käkade plankstek och kikade lite på melodifestivalen. Sen blev det trubadurafton för hela slanten, haha. Roger spelade å sjöng för oss, å BRA gjorde han det oxå!! Riktigt bra! Jag bara älskar när nån plockar fram gitarren och börjar spela och sjunga, kan lyssna i timmar. Får aldrig nog, det är det absolut bästa som finns! Sen är ju Marielle oxå en hejare på å spela å sjunga så det gjorde ju inte saken sämre precis :) Lite senare på kvällen så kom ett gäng grabbar å gjorde oss sällskap och dom va inte heller främmande för sång å spel, även blockflöjt, munspel och kastrull med sked kom fram efter ett tag, hahaha. Ja, roligt hade vi :) Framåt natten så tog vi ett besök till Bishop och sista halvtimmen spenderade Marielle å jag på dansgolvet på Plaza :)
Sammanfattningsvis så var det en mkt lyckad kväll!

Idag blev det sovmorgon, skönt :) Sen blev det utryckning! Haha, nja det är inte så dramatiskt som det låter. Har agerat lite starthjälp till Annas bil, den va lite tussig och ville inte starta själv. Men vi fick igång den, duktig som vi är ;) Sen blev det en tur till brunflo för å ladda upp batteriet lite. Daniella körde och Anna satt fram och torkade av rutan med en trasa så hon skulle se nåt, haha. Vi vågade ju inte ha nån fläkt på som skulle stjäla för mycket av batteriet. Men det såg lite roligt ut måste jag säga, Daniella skrek "Ja se kleint!" å Anna torkade, hahaha. Ja men bra gick det till slut :)
Sen följde jag med Daniella till Alsen å hämtade hennes vovve medan Anna fortsatte köra sin bil. När vi kom tillbax till stan så käkade vi och nu ska jag nog bara ta det lugnt resten av kvällen. Får se om jag orkar gå på Oscarsgalan inatt, skulle gärna vilja det men fasen, sent blir det ju då. Får se om orken infinner sig, jag är ju lite av en nattuggla så omöjligt är det ju inte ;)

Bye bye!

se det snöar..

  

Huvva vad det har snöat i helgen, helt sjuukt!!! Har inte använt min bil sen i fredags så när jag kom hem från jobbet ikväll så tänkte jag att jag nog borde gå å sopa av den... sopa å sopa, fick ju fan skotta fram den haha. Shit va snö det va, kolla själv ;) Va bara tvungen å knäppa några kort, det tog mig en stund innan jag fått bort allt... Tur att det varit kallt ändå då är ju snön inte så tung i alla fall.

Nu ska jag ta å titta på Simon och Thomas tror jag, dom e ju lite roliga faktiskt ;) Ha dé gott!

rixfm i åre..

Oj, nu va det ett tag sen jag va in här å skrev nåt. Blir så ibland. Så har ännu en helg kommit mot sitt slut då, fast fan veckorna består ju bara av måndagar å fredagar nu tycker jag... så fort det går, hinner knappt längta till helgen nu ju snart är det fredag igen, haha.

Igår tog jag och Madde tåget till åre, har ju varit Rixfm vecka där hela veckan och igår så avslutade dom med en massa artister som uppträdde på torget och Roger, Gert och Titti (rix morronzoo, för den som inte visste det ;))som konfrancierer.
Väl i åre så mötte vi upp My, Johnny och Robin, dom hade varit där hela dan och åkt skidor oxå så gick vi på torget å kollade. Men fasen så kallt det va!! Brrr, åsså snöade det som bara den. Men mycket folk hade ändå samlats där och väntade tålmodigt på favoriterna, Takida, som självklart spelade sist. Annars hade väl folket gått därifrån tidigare, haha.  Andra artister va Kevin, Velvet, Marmeladorkestern, EMD och Sanna Nielsen men när hon sjöng så gick vi in i en affär å värmde oss, hihi. Va ju som Takida som va intressanta, åsså strippade ju Gert Fylking oxå, haha inte att förglömma ;)

Efter Takida så satte vi oss med stelfrusna kroppar i bilen och åkte mot stan igen, gjorde oss i ordning och käkade hos My, sen dök en massa annat folk upp och vi festade, sjöng singstar och dansade tills efter 4 på natten... Hann inte ens ut på krogen så roligt hade vi haha.

Så idag har det varit en ganska seg dag faktiskt, men det är ju ganska skönt med såna oxå ibland.
Sov gott!! Natti natti

RSS 2.0