rixfm i åre..

Oj, nu va det ett tag sen jag va in här å skrev nåt. Blir så ibland. Så har ännu en helg kommit mot sitt slut då, fast fan veckorna består ju bara av måndagar å fredagar nu tycker jag... så fort det går, hinner knappt längta till helgen nu ju snart är det fredag igen, haha.

Igår tog jag och Madde tåget till åre, har ju varit Rixfm vecka där hela veckan och igår så avslutade dom med en massa artister som uppträdde på torget och Roger, Gert och Titti (rix morronzoo, för den som inte visste det ;))som konfrancierer.
Väl i åre så mötte vi upp My, Johnny och Robin, dom hade varit där hela dan och åkt skidor oxå så gick vi på torget å kollade. Men fasen så kallt det va!! Brrr, åsså snöade det som bara den. Men mycket folk hade ändå samlats där och väntade tålmodigt på favoriterna, Takida, som självklart spelade sist. Annars hade väl folket gått därifrån tidigare, haha.  Andra artister va Kevin, Velvet, Marmeladorkestern, EMD och Sanna Nielsen men när hon sjöng så gick vi in i en affär å värmde oss, hihi. Va ju som Takida som va intressanta, åsså strippade ju Gert Fylking oxå, haha inte att förglömma ;)

Efter Takida så satte vi oss med stelfrusna kroppar i bilen och åkte mot stan igen, gjorde oss i ordning och käkade hos My, sen dök en massa annat folk upp och vi festade, sjöng singstar och dansade tills efter 4 på natten... Hann inte ens ut på krogen så roligt hade vi haha.

Så idag har det varit en ganska seg dag faktiskt, men det är ju ganska skönt med såna oxå ibland.
Sov gott!! Natti natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0