naglar..



Ikväll har Daniella fixat till mina naglar, hon har förstärkt dom och målat lite dekorationer på dom. Jag blev grymt nöjd! Skitfint D!!! :)
Ville bara lägga in en bild på det.. :)

Nu är det snart dax för sängen! Gonatt!

spökar..



När jag vaknade i morse och gick in i vardagsrummet så ser jag att högtalarna ser ut så här! Båda två exakt likadant, framsidan har bara ramlat av... När jag gick å la mig sent inatt så såg det inte ut så, det måste ha hänt nån gång under natten/morgonen... ???? Mycket mystiskt, jag har haft dom här högtalarna i många år och detta har aldrig hänt förut.... Man kan ju inte undgå att fundera över om det spökar här! :) Hmm, mysko....

Annars så har väl helgen kommit å gått alldeles för fort som vanligt, skulle ju gärna vart ledig några dagar till..:) Igår på dagen så åkte vi till månsåsens bisonoxfarm! Haha! Vi var ett gäng på 16st och där fick vi titta på bisonoxarna och sen grilla bisonburgare i en tipi, allt medans guiden berättade om sin roadtrip på motorcykel genom USA :) Det va riktigt trevligt faktiskt men det tog låååång tid, hälften hade varit nog..
Sen på kvällen tittade vi på hockeyn, tyvärr så förlorade vi ju :(, och drack öl. Avslutade nere på Plaza, men där sög det faktiskt.. lite folk, det va lite synd. Men Daniella och jag brukar ju som lyckas roa oss rätt så bra ändå! ;) Det va kul ändå!
Idag blev en ganska lugn dag, lite seg å trött faktiskt... Många funderingar vandrar runt i mitt huvud just nu och idag har varit en sån dag då alla tankar har fått komma fram, "grubbel" är ju som mitt andra namn, haha.
Lyssnar lite på hockeyn när jag skriver detta och det är ju faktiskt riktigt spännande, Ryssland kvitterade just till 4 lika... Spännande hur det ska sluta!

Lägger in några bilder på Bisonoxarna oxå :)

   

hemma igen...

 Ja, då va semestern över för denna gång då... Turkiet va jättebra! Vi har verkligen haft jätteroligt, träffat trevligt folk, gjort roliga saker och även hunnit med å slappa å njuta av ledigheten.
 Första dagarna så låg vi mest på stranden och solade och orienterade oss lite i Alanya. Men sen så åkte vi en dag ut med en stor båt och därifrån testade vi dykning! Det va så jävla roligt, lite svårt i början innan man fick till det där med andningen och trycket i öronen, men sen när man kom på hur man skulle göra så var det helt fantastiskt. Världen under vatten är ju verkligen vacker med koraller och fiskar i alla möjliga färger, precis som akvariefiskar :)
 En annan dag så provade vi paragliding, då åkte man först bil upp så högt man kunde komma på berget och sen fick man springa ut från en klippavsats och fångas av fallskärmen och sen glida där högt över Alanya för att sen landa på stranden. Vilken otrolig känsla och utsikten va ju enorm! Jag ska erkänna att jag nog aldrig varit så nervös inför nånting som jag va då, självklart så var det ju tandemhopp och instruktörerna va jättebra så dom lyckades ju hålla en lite lugn i alla fall. Men väl uppe i luften så va det bara en känsla av frihet faktiskt, man kunde ju till och med knäppa kort där uppifrån så jag lägger ut några här...
 Sen åkte vi på nattjeepsafari, det va oxå riktigt häftigt faktiskt. Mitt i natten i mörkret så åkte man offroad i dom där jeeparna, fort gick det som fan! haha
 Så för å känna lugnet lite oxå efter dom här lite nervpirriga sakerna så skämde vi bort oss själva på en skönhetssalong med lite manikyr och så :)
 Sen har det blivit ett par sena kvällar oxå förstås ute med diverse akoholhaltiga drycker och god mat, träffade många trevliga människor. Två killar som vi träffade tog oss med en kväll på en riktig turkisk bar med livemusik, de va lite roligt faktiskt men jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om musiken direkt, inte riktigt min smak, haha.

Ja det va väl en liten sammanfattning över våran vecka i turkiet, den va helt perfekt! Sen att man skulle komma hem till tråkiga nyheter och få uppleva kanske en av dom värsta helger på väldigt länge, det är ju en helt annan historia... Men den tänker jag inte dra här...

Här kommer lite bilder! 

   
   

RSS 2.0