Avatar!

Trots en igentäppt näsa så tog jag och My oss iväg och såg Avatar igår kväll. Oj, en sån jättebra film det var!! Den va iofs i längsta laget men det va helt värt å se den på bio =) Synd är ju såna här ggr att man inte bor i nån av storstäderna, den hade nog varit helt SUVERÄN i  3D!! Oj oj, det hade vart häftigt =) Visst var den ganska förutsägbar tycker jag, inte så många överraskningar vad gäller själva handlingen men det gjorde ingenting. Va så otroligt skickligt gjord och ett sant nöje från början till slut. Har du inte sett den, SE DEN! jag lovar, inget man ångrar =) Han gör det inte så ofta, James Cameron, men när han gör det så gör han det ORDENTLIGT haha! Det är ju faktiskt typ 12-13 år sen han gjorde sin senaste film och det va Titanic, den har varit den filmproduktion som kostat mest fram till nu... då han slagit sig själv! haha Rätta mig om jag har fel, men tror det är så faktiskt =)

Nåja, detta blir dagens filmtips; AVATAR! =) Sov gott




julen ut... gammkärringen in!

Ja, nu börjar det vara dax... Julen ska städas ut för denna gången och jag tycker faktiskt att det ska bli skönt. Älskar att plocka fram allting men det blir oxå så ljust å fräscht när det städas bort.
Jag vet ju att den traditionella dagen är tjugondaknut för detta men jag väljer att göra det lite tidigare. Tyvärr så inträffar ju nästa helg det som jag så länge har förträngt långt långt inne nånstans. Jodå, det har blivit dax för denna unga, fina flicka att fylla kärring ;) Usch, trodde väl aldrig att detta skulle ske... Det är ju ALLDELES FÖR TIDIGT!!! Kan ni tänka er, JAG fylla 30???? Det är ju sånt som bara händer andra ju, inte MIG! Jag vill ju bara vara 23 :(

Nåja, tiden har ju sin gång. Bryt ihop och gå vidare, eller hur haha. Jag tänker mig att det får bli lite öppet hus här på Kaptensgatan denna dag. Dom som känner sig manade får mer än gärna komma och stödja mig på denna lite smått, för mig, traumatiska dag! haha.. Låter lockande va?

Nu ska jag ta å göra nånting vettigt, medans jag fortfarande är ung och har orken haha ;)

Hälsningar från en än så länge 20 plusare =)

tillbaka online igen...

Ojojoj, vad det är längesen jag skrivit nu. Har nämligen varit utan internet i flera veckor åsså har det ju varit jul och nyår med både en hel del ledighet OCH en hel del jobb!

Julen va jättemysig, vi firade hos min moster! God mat, trevligt sällskap och en massa mys va det där =) Tomten våran kom på en gammskoter då renarna hans hade fått svininfluensa haha. Många fina klappar blev det oxå =)

Nyår blev ett sista minuten hopkok, som vanligt när det gäller min umgängeskrets haha. Men oftast är ju dom lite oplanerade festerna dom roligaste och denna va väldigt rolig =) Vi käkade god trerättersmiddag, såg fyrverkerierna i badhusparken och hamnade tillslut ute på krogen. Kallt va det men mkt trevligt =)

Nu är jag hemma hos mamma och har firat hennes födelsedag, ikväll bär det av hem till staden igen =)

Nu ska jag fixa fika till goda vänner som är på ingång =) Kram kram 

RSS 2.0