nybakade bullar! :)

Det här har varit en lugn helg, väldigt skönt faktiskt efter en ganska hektisk vecka. Vi har grymt mkt att göra på jobbet just nu, vilket i och för sig är jättebra och roligt men trött blir man ju i alla fall.

Igår åkte jag upp till Daniella en sväng och vi började se en film som jag inte fattade ett smack av, haha. Å efter att pratat i telefon oxå mitt i filmen så bestämde jag mig för att det inte va nån större mening att se klart den :) Så jag åkte hem å bakade lite bullar istället, hihi, som nån annan bondmora ;) Trots mina hela 28 år så var det faktiskt den allra första gången som jag gav mig på att baka bullar, haha, jag vet det är heelt otroligt :) Jag brukar faktiskt baka en del men just bullar har aldrig legat högst på listan. Så jag fick förstås ringa mamma å fråga om råd, tur att hon finns! Hon coachade mig genom alltihop, haha. Min mamma är ju en hejare på att baka bullar och även om mina inte blev lika fina som hennes brukar bli så måste jag faktiskt säga att jag blev mäkta stolt över mig själv!! Jaja, det är en första gång för allt :)

Idag åkte jag och Daniella på Stocketitt å fikade, det va ju faktiskt riktigt härligt väder idag! Men trots att solen sken så gick vi in i biomörkret efter fikat och såg Arn 2, den va grymt bra! Nu var det längesen jag såg ettan, å va väl oxå en aning distraherad när jag såg den ;) , men jag tycker nog ändå att den här va bättre! Klart sevärd!

Nä, nu ska jag ta å planera lite för mötet jag ska hålla med min personal i morgon. Ta en titt på mina bullar förresten, ser dom inte lite smaskiga ut? :) Bye bye 

             


tillbax till verkligheten..

Då va man som sagt tillbax till jobbet och verkligheten igen, 4 veckor går så otroligt fort när man är ledig. Men men, visst va det lite gruvsamt innan men när man väl är där och börjar jobba så är man snart inne i rutinerna igen och det är ju faktiskt oxå skönt på sätt och vis.. Däremot så va jag ju så smart att jag drog på mig en riktigt elak förkylning såhär precis innan jobbstart, hostar illa och har stundom en väldigt krasslig röst och stundom ingen alls... Mina kunder gör det bra som överhuvudtaget hör vad jag säger, haha. Vet inte om jag har feber eller så, tänker inte kolla heller för ni vet väl hur det är?? ....det man inte vet, finns inte ;)

Nä, nu ska jag koka lite the tror jag.. Det ska ju va bra för halsen, men först så ska jag lägga ut några bilder från Camillas 30års dag :)     Krya på mig!

   
  

Semester!

Tredje veckan av min semester börjar nu närma sig sitt slut, men jag har ju en kvar! :)
Första helgen så var det ju Camillas 30års firande, på dagen så åkte alla vi tjejer ut å red islandshästar. Det va såå jävla roligt!! Fan, det va längesen jag skrattade så mkt :) Alla vi är ju lite småknasiga på vårat eget vis och tillsammans så blir det alltid tokroligt, haha. Efteråt hade vi ont på ställen som vi knappt visste fanns, haha vissa mer än andra och vissa på ställen som man absolut vet finns men inte brukar få ont i, speciellt dom nyblivna mammorna hihi ;) På kvällen så blev det fest med god mat, massor med alkohol och inhyrd DJ, vi hade riktigt kul!

Dagen efter när vi började känna oss kördugliga så åkte jag och Kristina ner till stockholm, där fick vi låna hennes mosters lägenhet. Vi kände oss lite kulturella så vi gick bla till Nordiska- och Nationalhistoriska museet och Cosmonova förstås, det va häftigt! Såg "Sea Monsters" i 3D, coolt när dom där enorma fiskarna simmade rakt mot en på den där jätteskärmen :) Sen hann vi med lite shopping och annat smått å gott oxå.

Förra veckan var jag hemma i Hoting hela veckan, tog det bara lugnt.... vilket va själva meningen med den här semestern faktiskt, att ta det lugnt, andas, försöka få nån ordning på alla tankar i huvet och sen kanske försöka styra kroppen oxå åt det håll som hjärnan redan vet att den måste gå... Inte helt lätt faktiskt, tyvärr! Håller på att fixa till en skänk där oxå, det ser jag som mitt lilla terapi projekt :) Om jag får till den bra så ska jag lägga ut bilder på den.

Så den här veckan har det ju varit fullt upp med Yran såklart! Eller ja, en hel del har jag varit ute men oxå tvingat mig själv att ta ett par dar "ledigt", haha. Det har ju varit så underbart väder!!! Härligt å bara va ute i solen å njuta! Jag tycker ju stråket under veckan är roligast, träffa en massa folk, dricka öl å lyssna på lite coverband :) I helgen blir det nog lugnt, tror inte att jag ska gå in nåt faktiskt... För hur roligt det än må vara så nog fan kostar det en jävla massa pengar, många slantar har runnit iväg den här veckan.. Det kan det väl i och för sig va värt men i alla fall :)

Bye bye babies!! :)


RSS 2.0