redo för fest :)

Just nu sitter jag å väntar på att Anna och Dani ska komma hit, vi ska käka lite, dricka lite vin å ge oss på dom värdsliga frågorna ikväll. Å när vi löst alla världens problem så lär vi väl ska ut på krogen :) Det måste va nåt fel på mig, måste va sjuk eller nåt.. det är ca 45min innan dom kommer och jag är färdig!! :$ Hör å häpna!! Har nog aldrig hänt förut, haha.

Förra helgen så kom Kristina å hälsade på, mycket trevligt va det! På fredan fixade jag lite god mat å vi drack vin.. sen kom Lövan och några till hit och vi gick ut på g3, väääldigt sent visseligen men hann i alla fall med en liten drink där innan dom stängde :) Att festa med Lövan har alltid varit farligt, å denna kväll va inget undantag haha. Mycke vin blev de :$ På lördan visade det sig att Christer sovit på min soffa, haha. Hade jag ingen aning om men vi tog å käkade lite på stan innan det va dax för han att hitta sin bil och för Kristina att bli lite fin i håret innan hon åkte hem igen. På kvällen var det lite fest igen men denna gång gick det lite trögare och behövdes verkligen inte mycket för att jag skulle gå igång, haha. Ja herregud... inte lätt det där längre ;)

Trevlig kväll!

Roligt...


långhelg!

I torsdags kväll åkte jag upp till Hoting med lite tidiga födelsedagspresenter till Mange. Tog ledigt fredan så att jag skulle va säker på att hinna träffa honom då han inte hördes skulle vara kvar hela helgen. Han å Patrik har ju varit uppe å jagat älg så ni kan ju gissa vilken tur jag hade när jag kom hem, fick hjälpa till med köttet! ;) Det gick bra faktiskt, jag va förste packare å skrivare, haha. Vi käkade gott och fikade tårta, sen var det dax för Patrik att åka mot staden och strax därefter åkte jag oxå hem. 

Igår var det ju kanonväder! Jag och Dani åkte på stocketitt, såå härligt att sitta ute. Såna dagar bara älskar jag hösten!
Blev dock vittne till den jätteläskiga bilolyckan :$ Jag såg inte själva krocken (som tur va) men jag kom å körde precis när det hade hänt, innan räddningsfolket hade kommit på plats. Vilken jävla smäll det måste ha varit, båda bilarna va ju totaldemolerade och tegelväggen alldeles intryckt, huvva, jag hoppas det går bra för dom!  
Hursomhelst så drog jag med Dani till växtvaruhuset oxå, det va total okänd mark för henne sa hon, hihi. Själv har jag besökt stället ett X antal ggr, har man en mamma som älskar blommor så har man ;) Men denna gång var jag inte ute efter blommor utan en lykta som jag tittat på förut, den köpte jag och lite annat smått å gott.. Okej då, jag köpte en blomma oxå, haha.

Idag har det ju varit lika fint som igår, tog en promenad å sen har jag lagat en massa mat och gjort matlådor. Nu väntar jag på en vän...

  Ska dricka en jordgubbssmoothie medans, mums :)  Hej Hej! 


RSS 2.0