midsommar!

Jaha, då har vi firat midsommar igen då :) Jag skulle egentligen ha åkt upp till Piteå på släktträff i helgen men pga jobbet så kunde jag inte åka, lite synd faktiskt.. Jag har världens roligaste fastrar, farbröder och kusiner!! Jättetråkigt att jag inte kunde träffa dom i år men hoppas på att det löser sig bättre nästa sommar..
Istället så blev jag kvar här i stan vilket inte heller blev helt fel faktiskt, började ganska lugnt hemma hos Daniella där vi käkade tacos (haha, jag vet, inte så traditionsaktigt kanske) Sen åkte vi iväg till Fröjdholmen på dans, det va första gången för mig där men det va ju precis som å komma hem, logdans är man ju uppfödd med för tusan :) Blev dock inte så mycket styrdans för min del, vi hamnade i nåt öltält där dom hade ett coverband istället. Men vilket coverband!!! Sååå jävla bra va dom, det var en tjej som sjöng och hon hade sån jävulskt grym sångröst, helt sjukt! Så spelade dom bara bra låtar oxå, gammal hårdrock som jag älskar!! :) Nocturne eller nåt sånt hette dom tydligen, verkligen värt att hålla utkik efter!
Ja, det blev en bra midsommar i alla fall trots att det inte gick helt enligt planerna och även fast vi inte dansade runt nån midsommarstång, bar blomsterkransar, åt sill (blä), drack nubbe och sjöng snapsvisor eller la sju sorters blommor under kudden, det ska göras det oxå men ett annat år! :) :)

Dax att hämta lite tvätt i tvättstugan nu! Hej hej!

djupa tankar å funderingar...

Ja, nu var det ett tag sen jag skrev nånting här i bloggen... ibland infinner sig inte riktig inspirationen. Kaos är väl ett lindrigt ord för att beskriva livet just nu, men även trevliga saker händer ju emellanåt som tur är och det har jag nog mina kära vänner att tacka för :)

Har umgåtts extra mycket med goda vänner under en period nu och det är vid såna här tillfällen i livet som man faktiskt inser hur OTROLIGT härliga och underbara människor man faktiskt har runt omkring sig.
Det får mig att fundera lite på det där med vänskap... Vänner har man ju som alltid hos sig och dom jag har har jag i och för sig alltid vetat är några av dom absolut bästa personer som finns, jag skulle inte vilja byta ut en enda av dom! Och när livet går i tung jävla uppförsbacke så vet jag inte vad jag skulle göra om jag inte hade dom som puttar på lite framåt.
Vissa kompisar pratar man med varje dag, andra är det lite längre mellan gångerna och en del nästan aldrig faktiskt, men det spelar ingen roll för dom finns där! Oavsett hur länge sen man sågs eller hördes så är det precis som om det va igår när man väl gör det!
Några är nyfunna och somliga har man kännt i stort sett hela livet, men alla är lika viktiga! Dom orkar alltid lyssna, orkar alltid finnas där i dom bra såväl som dåliga stunderna. Lyfter upp när man ligger och håller en uppe när man står. Fan, det är verkligen värt att uppmärksammas tycker jag!!

Hoppas ni förstår att ni är GULD värd, allihop! :) :)

Jonas Gardell säger så här: "Alla människor är tillfälliga gäster i våra liv".... jag hoppas att tillfället som ni finns i mitt liv blir långvarigt....

RSS 2.0