kloka ord...

"Someone once said: If you want something very badly... set it free

if it comes back to you, it´s yours forever.

if it doesn´t, it was never yours to begin with..."

en del av mig...

Idag kände jag mest bara att jag ville spela en fin sång. Jag kan egentligen inte påstå att Uno Svenningsson är nån favorit artist precis och absolut inte Sonja Aldén heller... Meen som nån klok person nångång har sagt: Två minus kan ju bli ett plus :) och det stämmer i det här fallet! Så, håll fast vid nån som ni håller kär, lyssna å njut! ;)

Själv väljer jag att tillägna den till någon som är väldigt speciell för mig...


Mysig helg med mysiga vänner :)

Så va det måndag igen då...blä! Helgerna går alldeles på tok för fort och jag börjar känna att jag fasiken inte hinner med riktigt. Men rolig helg har det varit!
Några vänner hemifrån kom i lördags och stannade till söndag, dom som är invigd vet att detta inte händer alltför ofta så det va verkligen en STOR händelse, haha... Tyvärr så fick tre förhinder och kunde inte komma, det va synd men riktigt roligt va det i alla fall, det blir ju fler ggr Therese, Björka å Camilla! ;)
Meen, vi tog en runda på stan i lördags i alla fall, lite fika å lite shopping. Sen lagade jag middag så vi käkade å drack vin. Kvällens meny bestod av Fläskfilé och hemgjorda Klyftpotatisar, Beasås, Sallad och Vitlöksbröd. Sen till efterrätt så hade jag gjort Pannacotta med Björnbär och Hallon... Det blev smaskigt, jag tror och hoppas att dom andra tyckte det oxå ;)
Sen efter lite förfestande så blev det krogen, Plaza (vad annars, haha) Sjukt mkt folk vare där men kul hade vi, nja på slutet blev det lite sisådär för mig men i övrigt så vare en väldigt lyckad kväll :)
Förskottspresenter fick jag oxå, sängkläder som jag tror tjejerna visste att jag behövde då jag numera har ett mkt större täcke så dom gamla inte passar längre. Sen fick jag en jättefin ljuslykta av Anna, tror hon har förstått att jag gillar å elda ljus då jag alltid har massor tända här hemma, hihi. Tack tack!! :)
På söndagen va vi lite seg, å efter en sen frukost å lite slappande så vare dax för tjejerna att åka mot Hoting, kan inte säga att jag avundades dom att sätta sig i bilen å åka 15mil...Uscha..

Detta gör vi fler ggr, tjejer! :)  Bye bye


Födelsedagspresent!

Jag fyller ju inte år än på två veckor, det är vääldigt viktigt att poängtera.. ÄN så är jag bara 28!! Men jag har fått en för tidig födelsedagspresent redan... En ny TV!!! Ojoj, vad det va välbehövligt. Den jag hade innan hade ett lite märkligt sprakande om man hade ljudet på för högt, vilket jag gärna vill ha om jag ser film å så. Sen så stängdes den av av sig själv oxå, ibland jätteofta och ibland lite mer sällan. Men det va mäkta irritersamt när man precis satt sig till rätta i soffan åsså stängdes tvn av, upp å slå på, sätta sig å efter ett tag.. av igen, ghaaa! I-lands problem, jag vet men va fan, jag bor ju i I-landet så detta var ett problem ;) Men nu får den klenoden tacka för sig och lämna plats åt en större, finare och framförallt mera funktionell tv. Tack snälla, kära familj!! :)

Idag fyller min mamma år!! Grattis Grattis till Dig! Tyvärr så ligger hon hemma i dunderförkylning så det va inte läge å åka upp å fira idag, men pressisar ligger här å väntar och får levereras vid ett senare tillfälle istället :)

Nu ska jag faktiskt ta å slita mig från den här burken och göra nåt vettigare, avslutar med lite "hemma hos" bilder. Gissa hos vem det är, hihi ;)




2009

Året 2008 har då gått mot sitt slut och ett nytt år är här... Ja, vad ska man säga om det då. Är väl som det som brukar hända varje år, haha.
Året som har varit har verkligen bjudit på både det ena och det andra, det har varit ett av de bästa och ett av de sämsta i mitt liv. 2009 hoppas jag ger mycket mera av det bättre och lite mindre av det sämre, jag vill att roliga saker ska hända. Jag vill må bra tillsammans med såväl gamla som nya bekantskaper, jag vill skratta mycket :) Det har nu gått nästan 5 dar in i detta år och det har börjat lite knaggligt faktiskt, men det sista som lämnar människan är hoppet, eller hur?! Jag hoppas fortfarande... hoppas hoppas ;)

Nyårsfirandet blev på Captain Cook och med både lite tveksamhet och nyfikenhet så satte jag, dani och anna oss till bords för 3 rätters middag. Vi hamnade vid ett riktigt roligt bord faktiskt, hade väldigt trevliga "bordskavaljerer". 3 killar som underhöll oss på riktig äkta jämtländska, haha. Så god mat, trevligt sällskap, karaoke, dans och gooda drinkar... större krav har jag inte på ett nyårsfirande :)

Idag har jag städat bort julen, känns skönt. Det blir så öppet å fräscht när julgardiner, stakar å stjärnor kommer bort. Lika mysigt som det är att ta fram allt vid advent, lika skönt är det att städa bort det vid den här tiden...

Nu ska jag lägga mig i en alldeles renbäddad säng (finns det nåt skönare?) och läsa i min bok. Läser Mötley Cru´s The Dirt, den är mkt mkt bra. Kan verkligen rekommenderas till den som inte läst den :)  Natti Natti

RSS 2.0