längtar lite nu... :)

Ja, nog börjar man känna att det snart kan få bli torsdag nu. Det ska bli så otroligt skönt att komma iväg! Enligt tidningen så är det 20 grader och strålande sol i turkiet nu, det är väl i och för sig inte så supervarmt men säkert skönt ändå :)
För mig blir det första gången i turkland faktiskt, har väl egentligen aldrig haft nån riktig längtan dit men det är så jävla smidigt att man kan åka direkt härifrån. Kan ju va ganska drygt iband när man ska åka till stockholm först, hitta passande flyg- eller tågtider och sen sitta typ hundra timmar på arlanda å vänta, sen måste man ju va ledig 1-2 dagar extra oxå.. Nä det här ska bli skitskönt, speciellt när man kommer hem :)
Har hört otroligt olika åsikter om landet i alla fall, vissa tycker att det är det underbaraste land som finns medans andra tycker att det inte är bra alls.. Många har varnat oss för turkarna oxå, dom kan va ganska på tydligen, speciellt när man åker två tjejer, hihi... Men det oroar jag mig inte för, nog vet både Kristina och jag hur man säger ifrån, haha.
Nåja, det är väl som med allt annat, man måste skaffa sig en egen uppfattning helt enkelt..

Nej, nu ska jag återgå till min målning, håller på å måla två hyllor. Dom har varit bruna men jag har bestämt mig för att jag vill att dom ska va vita istället, det kommer bli skitfint :)

Hare bäst!! :)


Sol Sol Sol!!

Japp, nu är det bokat å klart! Åker till Turkiet den 1maj, faan va skönt det ska bli! Jag och Kristina ska ligga på stranden och lapa sol och paraplydrinkar :) Gissa om det är precis vad jag behöver just nu! Längtar!!

I måndags gick jag till en spåtant för att kolla läget lite vad hon hade att säga om mitt liv... Oj oj, det va mycket det.. Här ska det tydligen skaffas både man, barn och villa, haha. Ja ja, tro vad man vill om detta men det är ju helt sjukt vad hon visste om vissa saker, hur jag tänkte, hur jag kände, var jag befann mig i livet och det mest läskiga av allt va ju personer som hon beskrev, både till utseende och till sättet. Och det stämde! Mycket mystiskt. Jag vet inte riktigt vad jag ska tro, men intressant är det! Sen om det nu är bara lögner och hitte på det spelar ju egentligen ingen roll, ibland är det bara skönt att höra från nån utomstående att allt faktiskt kommer att lösa sig, det blir bra till slut :) Det är väl ändå ok att lura sig själv lite så länge man mår bättre av det så... :)

Nä, nu börjar det va dax att gå å sova lite. Vi har haft kurs på jobbet idag och fortsätter med det i morgon oxå, då är det väl bäst att man är pigg och alert. Uppsättningar handlar det om i morgon, det ska bli jättekul! Passar ju perfekt nu när alla studentbaler börjar komma igång :)

God Natt!!

Borlänge by night...

Sent igår kväll kom jag hem från Borlänge, My och jag har varit där på kurs. Vi hade hur trevligt som helst! Vi körde ner mitt på dan i tisdags och kom fram i lagom tid för att hinna med lite affärer (gina tricot bla), checka in på hotellet och sen gå ut å hitta en resturang som åtminstonde hade rättigheter, för vi va sugen på vin!! :) Det visade sig dock vara lättare sagt än gjort, Borlänge va dödare än dödast efter att affärerna stängt. Efter många om och men så lyckades vi hitta ett ställe där vi kunde äta en bit mat, dricka vårt efterlängtade vin och prata lite skit :). Kursen dan efter handlade om blonda hår vilket va otroligt matnyttigt, det är jättekul att färga blonda hår men det är oxå bland det svåraste.. Nu fick vi lite tips, ideér och inspiration till alla blondiner. Passar ju perfekt nu när våren börjar komma, solen börjar titta fram och alla vintertrötta och dassiga ljustoppar ska ut ur sina kokonger och lysa upp världen igen, haha.
Efter kursen så var det dax att köra upp mot norrland igen.. Det kändes otroligt gruvsamt, dels för att vi va jättetrötta efter en lång dag och dels för att vi hade så lång väg att köra i jättedåligt väder och väglag. Men vi åkte på, körde sakta och stannade en del och sträckte på benen och vips 6 timmar senare så va vi tillbax i stan igen :)

Dom här dagarna va precis vad jag behövde just nu, få lite distans och rensa tankarna lite. Framförallt tänka på nåt annat ett tag och då är Mysan det perfeka resesällskapet! Vi hade så jävla roligt!!! :)

Nu ska jag käka lite frulle! (mitt i dan!) haha.   Bye bye blackbird..

Jonas Gardell!!

Alltså... hur underbar är inte denna människa!!? Han va bara så jäävla bra! Ja, ord kan nästan inte beskriva vilket geni Jonas Gardell är, den här föreställningen som vi va på, "Tillfällig gäst i ditt liv", var kanske bland det absolut bästa jag sett hittills. Helt klart värd varenda krona! Han blandar humor och allvar på ett så skickligt sätt att flera ggr gick skrattet över i gråt och gråten över till skratt igen :)
Man inser att faktiskt så är ju alla människor vi träffar bara tillfälliga gäster i våra liv, vare sig dom stannar en lång tid eller bara blir en flykig bekantskap så sätter ju ALLA nån prägel på en. Både på gott och ont såklart, men det är ju ändå våra möten och erfarenheter som gör oss till dom vi är... Värt att tänka på tycker jag... ;)

RSS 2.0