glöggsugen...

Idag har snön sakta singlat ner mest hela dan, det lägger sig inte så mkt men man får ändå den där mysiga känslan av att kura upp sig i soffan med en varm filt, en bra bok och en kopp med glögg :)
Hmmm, lite tidigt är det ju dock med glögg nu kan jag tycka så jag väntar med det några veckor till och nöjer mig med te så länge, det är ju oxå smaskens =)
Vart man än går nu så är det jul pyssel i alla vrår å kanter, man blir så sugen på julpynt. Jag tycker det är lite synd att affärerna startar så tidigt, för jag jag vill ju börja NU! Å när det sen är dax har jag nästan sett mig less på allt, så jag försöker gå med skygglappar när jag går genom affärerna nu, det går sådär ;)

Ne, nu ska jag göra nåt annat =) Må gott!

Halloween....

....har kommit och gått  denna helg. Jag, My och Marielle bestämde oss för att spöka ut oss lite och sen gå på ett antal fester som vi blivit bjudna till bla hos min kära kusse!
Dagen började fantastiskt bra, jag hämtade Mysan redan vid 2 tiden och vi åkte hem hit och började göra oss i ordning, drack vin och lyssnade på musik. Sen när Jelle slutade jobba kom hon och gjorde oss sällskap, vi fixade mat, knäppte kort och hade det jättetrevligt! Sååå roligt å fixa sig sådär och om jag får säga det själv så blev vi alla tre GRYMT bra! =)

Men nåt som jag är liiite besviken över; inte ett enda utklätt barn kom å plingade på dörren och skrek "bus eller godis!", hmmm... hade faktiskt hoppas på att några sötingar skulle göra det, hade vart skoj! men men...

Vill ni se hur vi såg ut? Lägger ut en bild här =)


RSS 2.0