nygamla möbler till mig :)

I helgen har jag gjort ett kap, ibland så är det bara meningen att man ska ha vissa saker... När jag i fredags kväll gick in på blocket för å leta nånting heeelt annat så råkade jag få blicken på ett matbord med 6 stolar som va till salu här på frösön. Eftersom jag varit ute efter just detta en längre tid så ringde jag direkt, å jag va först =) Sagt å gjort, jag å mamma åkte upp till den här killen för å titta på möblerna i går förmiddags och åkte hem med dom oxå =) När vi kom dit så berättade han att folk hade ringt som galna efter dessa möbler så min tajming va ju perfekt.
Så till den ringa summan av 1000kr så fick jag som sagt ett stort bord med 6 stolar, visserligen inte nytt men ändå i bra skick. Stolarna hade nu nåt typ av leopardmönstrat tyg på stolsitsarna och nog för att jag är ganska "djurisk" som person (hahaha) så kände jag att dom illa kvickt behövde kläs om, så mamma som är en händig kvinna klädde lite snabbt om dom i ett ljus beige tyg och sen blev det alldeles jättefint och passade superbra här hemma.
Jag e nöjd =) Meesa likes, som Jar Jar Jinks skulle ha sagt (visst heter han så, han i Star Wars??)

Ne, ännu en helg börjar nu lida mot sitt slut å i morrn måste man ju upp å jobba igen... Kanske dax att sova snart... Det börjar snart vara lite nedräkning till semestern nu å om sanningen ska fram så lääängtar jag till å vara långledig, ska bli grymt skönt!

Sov gott vänner! Natti natti...

bättre sent än aldrig...

Åååh, sorgen har självklart slagit mig oxå!! Vi har tappat kanske den största artisten genom tiderna, men ack så mkt bra han lämnar efter sig!! Heeelt otroligt vilket tomrum han lämnar efter sig i musikvärlden. Jag skulle nog vilja påstå att jag har lyssnat till Michael Jackson så länge jag kan minnas, om än jag inte har satt på skivspelaren själv alla ggr så har tonerna från all hans musik ofta flödat hemma då min bror spelat dom ofta ofta =) Och aldrig vet jag att nån av oss andra har klagat, åtminstonde inte jag.... Snarare har jag många gånger i min tidiga ungdom stått med fejkmicken å mimat till låtar som "Man in the mirror", "Black or white", "Heal the world", "Earth song" mfl mfl.... listan kan göras lååång :)
Nåt som jag funderat på en del kring det här är att: han har ju gjort och gett ut så ofantligt många bra låtar, hur många låtar tror ni inte ligger där hemma hos honom och som aldrig hann komma??? Jag misstänker att det finns en hel del jag, nog många guldkorn som aldrig kommer att nå våra öron...

Men självklart så vill jag lägga ut ett par favoriter som gått varm i min skivspelare under åren som gått. Svårt är det ju att välja men det får bli ballader för min del just nu, för det är det jag känner för.
Min bror har gjort en lista med flera bra låtar på sin blogg (www.aoc.se) som e väl värd att kolla in, där har jag inga som helst invändningar... Han har bra smak bror min, vi måste va släkt haha ;)

Sen skickade daniella en länk till mig som jag tyckte va så himla fin och en sån otroligt rolig och uppskattande idé! Jag bara måste visa den oxå nu när vi ändå har en liten Michael Jackson tribute här =)
 
Lyssna, Se och framförallt NJUT!
 

 


 

Makramé!


Jag gillar ju pyssel, det vet nog dom flesta som känner mig väl =) Nu har jag gett mig på smycken, ni som känner mig vet att det oxå är en "passion" för mig, eller hur? haha...
Satt på jobbet igår och läste Sofies Mode som följer med Aftonbladet ... eller är det Expressen?? Jaja, hur som helst så hittade jag två armband där som jag tyckte va fina och dom skulle finnas på Indiska stod det. Jag sa till tjejerna att dom ska jag köpa! Sagt å gjort, jag travade upp på Indiska efter jobbet men hittade inte armbanden. Frågade kassörskan men hon trodde att dessa tillhörde höstkollektionen och hade alltså inte kommit in än... Hmm, tänkte jag nu va ju siktet inställt på nya armband ju! Då tog jag en tur till en affär som jag återkommer ofta till, nämligen Panduro. Där handlade jag material till Makramé- armband och resultatet av det jag hunnit göra hittils ser ni här ovan =) Aldrig ska man gå bet, finns det inte att köpa så får man tillverka själv haha. Det är faktiskt riktigt kul!

I helgen börjar travet i hoting så då tänkte jag åka upp, slutar tidigt i morgon och börjar sent på måndag så jag får lite långhelg.. Det ska bli jätteskönt! Meeen, klockan springer iväg och jag måste både packa å vattna blommorna så det är bäst jag kommer till skott med det.

Håll tummarna på att hästarna springer in lite slantar åt mig nu =) Bye bye
 

RSS 2.0