Ljus!

Tänk va skönt det är nu när det börjar bli ljusare ute. Det är ljust när man går till jobbet och det är ljust när man kommer hem. Man blir ju som piggare faktiskt, den här tiden på året är väldigt fin tycker jag.
Nu börjar jag känna för å köpa nya kläder (okej, jag känner alltid för å köpa nya kläder men extra mkt nu!) och vårskor! Åh, jag har redan hittat sååå mkt fint men jag ska faktiskt hålla mig ett litet tag till. Fasiken, man kan ju inte börja köpa öppna skor å linnen precis nu, det är ju liiite tidigt för det än haha. Än får man dra på sig täckbyxor, vantar å kängor för å njuta av vårvintern =)
 
Nä, nu ere dax för middag!  Vårsoliga kramar!

Fredagsmiddag

Jag satte på mig kockmössan och vässade kniven =) Fredagskvällens middag bestod av Laxfiléplanka och ett gott vin till. Visst ser det väl ganska mumsigt ut? Det va ganska mumsigt tyckte vi oxå ;)
Bilderna blev dock ganska suddiga, hade nog redan luktat lite på vinkorken hihi :)




kurs

Den här veckan har gått med racerfart, fast det har varit lååånga dagar. I tisdagskväll efter jobbet va vi på wellas visning på folkets hus, nya ideér och inspiration för vårens trender. Den va jättebra, det kan faktiskt variera på dessa visningar hur bra kvaleté det är, men den här gav mycket. Sen på onsdagen så var det kurs hela dan, även den mycket mycket givande. Alltid kul med nya användbara tekniker vad gäller både färg och klippning... Så på det hela väldigt nöjd med dessa dagar men TRÖTT TRÖTT TRÖTT! Fan, jobbigt å ta in allting oxå haha.
I morgonkväll ska det sitta fint med ett glas vin eller två ;)

Skål! =)

jakten på välmående...

Nog fasen har det varit kanonväder i helgen!? Den här tiden när solen värmer vinterdagarna såhär så är det ju bara underbart att vistas utomhus. För mitt eget bästa och välbefinnande så valde jag att åka upp till Hoting i helgen, det va längesen som jag va där nu utan att känna mig stressad och rastlös. Vi har åkt ett X antal mil på skoter och det har varit så skönt, fasen vad jag kan sakna det ibland. Dom senaste åren har det varit ganska sparsamt med skoteråkning för min del faktiskt, därför var det extra härligt nu :)
Nog är det mysigt att packa ner matsäcken och dra iväg nånstans å göra upp eld, grilla och kanske eventuellt släppa ner ett pimpelspö i nån lämplig sjö. Då släpper man en massa bekymmer för en liten stund och man kan bara slappna av och njuta. Som balsam för själen :)  Eller vad tycker ni?

eller hur?

WORK LIKE YOU DON´T NEED MONEY..

LOVE LIKE YOU´VE NEVER BEEN HURT..

DANCE LIKE NOBODY´S WATCHING..

SING LIKE NOBODY´S LISTENING..

LIVE LIKE IT´S HEAVEN ON EARTH..



pannkakor med drottningssylt :)

Nu luktar det pannkaka i hela lägenheten här! haha, ja jag tog faktiskt å stekte pannkaka idag, va ju inte igår precis man gjorde det :)
Idag är det dagen efter kvällen före så sådär jättemkt gjort har det ju inte blivit, är lite smått seg idag faktiskt ;) Men jag har läst ut "Män som hatar kvinnor" idag i alla fall, så nu kan jag se filmen precis när jag vill! Måste nog börja på den andra boken ikväll oxå, man vill som bara ha mera :)
Läste förresten att det bara är den första filmen i triologin som kommer att gå upp på biograferna dom andra släpps bara på dvd och visas i tv. Det är SVT som håller fast vid ett kontrakt som skrivits innan böckerna blivit så kända som dom är, där står tydligen att det bara är SVT som har rättigheterna att visa dom två andra filmerna. Och trots vädjanden så tänker dom inte ge med sig där. Synd tycker jag, för om filmerna är så bra som kritikerna säger så vore det ju roligast att se alla på bio men men...

Igår åkte jag ut på Tengen på utförsäljning av snö smycken och jag åkte därifrån en hel del hundralappar fattigare. Men så mkt fint det fanns, fick som hejda mig själv och faktiskt plocka bort en hel del. För även om det är riktigt billigt så drar det snabbt ihop sig... Men en hel del fint fick jag med mig hem vilket passade perfekt då vi skulle gå ut på kvällen :) Sen träffade jag upp daniella på stan så vi tog en fika och hann oxå med å shoppa lite där.
På kvällen så käkade vi tacos hos My, drack öl, spelade spel, sjöng singstar och gick sen ut på O´Learys där Veronica Maggio spelade... Fråga mig inte vem det är, har inte så stor koll på det. Hon har gjort några konstiga låtar som jag känner igen från radion men inte är hon då min favorit direkt, haha. Men kul hade vi ändå!  Det va längesen jag va på o´learys nu, vi går ju nästan alltid på plaza nu för tiden men det är ju kul med lite variation faktiskt.

Nä, nu ska jag ringa å surra lite med morsan tror jag :) See ya!

RSS 2.0