God Jul God Jul!

Idag är det Julafton och jag är precis på väg hemåt nu, ville bara önska en GOD JUL! till allihopa... ät nu massor med julskinka, drick en massa glögg, umgås med släkt å vänner och må gott av att vi faktiskt är lite långledig :) ..... sen så ska vi ju få lite paket, DET är ju inte heller att förglömma... hihi ;)

Vad vore denna dagen utan att spela min absoluta favorit julsång, lyssna å njut :)


Jul jul..



Jodå, lite julklappar har inhandlats och slagits in :) Går ju ganska fort faktiskt när man väl sätter igång, å rätt så kul är det oxå bara man har lite tid på sig.
Annars så är det ju faktiskt en ganska hektisk tid nu faktiskt, på jobbet skulle man kunna va dygnet runt om det gick.. Myycke folk vill göra sig fin inför helgerna :) Vilket är jättebra! Det är roligt å jobba när det är sånt här tryck :)

Men i helgen ska jag faktiskt va i Hoting, åker upp dit i morrn.. Tänker bara ta det lugnt å umgås med familj och några goda vänner, ibland är det skönt å bara va... jag behöver nog det jag... Min brorsa är hemma nu oxå, det är kul! Ser inte till varann så ofta vi då han bor typ 90! mil härifrån, så då får man passa på :)
Under en ganska lång tid nu har jag inte haft nån längtan alls upp dit, visst vill man träffa folket men jag har bara kännt mig stressad när jag varit där på sista tiden, vilket inte varit många ggr under dom senaste månaderna... Men, nu, äntligen ska det faktiskt bli skönt å åka dit ett par dar... Jag ska uppskatta lugnet som faktiskt råder där, det känns som en bra idé just nu :)
 Å alltid när man är där, så bor det en speciell vän, i ett speciellt hus mitt i byn... å när exakt alla lampor är tända i hela det huset, då vet man att där svänger man in, å där kan man bli sittandes i timmar över ett X antal koppar kaffe och en jävla massa skitsnack ;) Lär nog dyka förbi även denna gång, hihi...

Oj, klockan springer iväg och denna kväll börjar fan snart lida mot tidig morgon, haha. Är nog bäst att hoppa i säng nu, trevlig helg! bye bye

vinter :)

Alltså, nu tycker jag att alla ska ta två sekunder å titta ut genom fönstret... va fint det är ute! det är verkligen inte ofta man stannar upp och tittar sig omkring för att slås av hur OTROLIGT vackert det är där vi bor! :) Det är exakt såhär det ska vara på vintern, inte nå blask å skit som det varit dom senaste åren... Me like ;)

 Utanför mitt fönster, hur ser det ut utanför ditt? ;)

julen är här...


Jodå, lite julstämning börjar ju helt klart infinna sig. Det är ju mysigt med alla ljus å stjärnor å stakar i fönstren, ljus eldar jag i och för sig en hel del även under övriga året men det blir ändå extra speciellt mysigt vid juletid :) Sen är ju julen oxå en sån himla bra ursäkt till å få dricka glögg å käka pepparkakor med goda vänner och familj, haha... Men julklapparna!!! Gaahhh, har inte inhandlat en enda än :S men men, det är ju lite tid kvar frågan är ju bara VAD man ska köpa för roliga saker till alla, jag lär nog komma på nåt ;) Roligast är ju nästan å slå in paketen, hihi... Brukar försöka hitta på lite fina konstruktioner varje år, så har jag ju förstås även detta år knåpat ihop lite julkort :) Men där kan jag ju inte avslöja för mkt, det märks ju när dom dimper ner i brevlådan hur dom ser ut i år, haha...

På jobbet har det hänt grejer oxå! Vi har renoverat hela salongen, fan va fint det blev!!! Som en helt ny lokal, det är mkt öppnare nu när vi har speglarna mot väggen... Det känns som att det är mkt större, vilket är jättebra! Nu känns den mkt mera trendig och fräsch, den va ju fin innan oxå absolut men nu, nu är det FIIIINT!!

Själv har jag oxå renoverat lite, på mitt huvud alltså ;) Har varit blond så länge nu så jag tog å färgade håret rött. Tyckte det va dax för lite förändring, så kopparröd blev resultatet till mina kollegors stora glädje. Dom tyckte det va jättekul å få göra nåt annat på mig för omväxlings skull haha, å jag håller med dom :)
Lägger in en liten bild på det och med det så säger jag Gonatt för den här gången, sov så gott!

RSS 2.0