loppisfynd

Den här fina pigtittaren hittade jag på loppis idag =) Den kräver dock lite upprustning. Spegelglaset är sprucket så jag behöver ett nytt, som tur är så får jag hjälp med det =) Sen ska den såklart fnissas till lite och pricken över i blir ju ny färg. Säkert INGEN som kan gissa vilken färg den ska få ;-)

Jag tror att den kommer bli jättefin i alla fall. Det lutar väl åt att den ska få ta plats i badrummet men jag får se vart den hamnar. Även sovrummet eller hallen har jag som alternativ. Jag får väl fundera på det medans jag fixar på den =)

 

Igår var det Alla Hjärtans Dag, det är ju i mitt tycke en ganska överreklamerad dag. Man kan väl visa att man tycker om varann och göra fina saker för varann närsomhelst. Oftare än en dag om året framförallt men oxå precis när andan faller på istället för en specifik dag.

Meeen trots det så ville jag göra något lite extra i alla fall sådär på måndagskvällen... Så vi käkade underbart god chokladfondue och drack ett glas vin! Mums :P

 

Tittade på Foppas presskonferans idag när jag kom hem och trots att jag länge sagt att han borde lägga av och låta den där förbaskade foten vila en gång för alla så måste jag erkänna att jag fällde ett tår eller två när jag såg/lyssnade på hans tal. Det är verkligen slutet på en era för hela sporten nu när han pensioneras och det är tvivelaktigt att någon annan spelare någonsin kommer att kunna axla hans mantel, han är verkligen one of a kind! Men jag tror att han kommer att ha mycket kvar å ge till ishockyn även om han inte är aktiv själv, vi har nog inte sett det sista av honom, tvärtom så kommer han nog på ett eller annat sätt att figurera i dessa sammanhang ändå =)

Men som en liten hyllning till honom så vill jag ändå lägga upp denna film. Jag är inget hockyfan så men jag förstår när magi uppstår och det gör det verkligen här!! Så inte bara för Foppa själv men oxå till åtminstonde 3 personer till i min närmaste omgivning: Sören, min Mamma och min bror som jag vet är stora fans av denne man..... Tribute! =)


sjukling

Är hemma från jobbet just nu med en riktigt grym urinvägsinfektion... huvva vad ont det gör och man håller sig i närheten av toan vill jag lova =(

Men men, i morgon ska jag gå till jobbet. Har ju fått penicillin så det börjar kännas lite bättre nu. Vad händer å sker då? Nja, inte så våldsamt mkt om sanningen ska fram. Känns som att dagarna tickar på i en vansinnig fart, man hinner inte med. Nu fick jag det verkligen å låta som om livet va dötrist haha men så är det ju såklart inte, många roliga saker händer oxå =)

Jag börjar känna en liten längtan till Hoting faktiskt, har inte varit hem dit sen julen och det börjar ju va några veckor sen nu. Jag saknar min familj och mina vänner! Det är lite saker som ska fixas nu några helger framöver men efter det så tror jag att jag ska ta med mig S och åka uppöver =) Det blir roligt!

Ne, nu piper min äggklocka... Kladdkakan i ugnen är nog klar =)

Hej hej


RSS 2.0