Grattis Obama!!

Tänkte att det kunde va på sin plats att uppmärksamma lite att President Obama nu fått Nobels Fredspris! Det är ju jättefint å allt det där, vilken otrolig ära för honom! Han har varit president i bara ca 9 månader och redan tycker den här otroligt eminenta juryn att han är värd detta, som jag ser det, ett av de mest hedersamma Nobelutmärkelserna.
Ja, jag vet inte vad man ska tycka om detta... Jag är inte speciellt politiskt insatt så jag är väl egentligen helt fel person att uttala mig, men jag gör det ändå ;) Visst har han städat upp en hel del efter tokstollen Bush, det får man ju erkänna. Han har gjort många bra saker absolut!!
Men..... rätta mig om jag har fel (vilket jag KAN ha, tro det eller ej) har han inte skickat eller är påväg att skicka nya trupper till afgahnistan??? Nog krigar han väl forfarande?? Kanske inte lika mkt som Bush gjorde, men det säger ju egentligen inte så mkt...
Min fråga är då slutligen... Ska verkligen en man, hur bra han än är, som sitter å fullt medvetet beordrar trupper att åka utomland å kriga få ett Fredspris???? Jag vet inte, men för mig är det totalt motsägelsefullt mot vad ett Fredspris ska handla om :S Men som sagt, jag kanske är för dåligt insatt i ämnet...

Annars så sitter jag just nu i Hoting, vintern smyger sig sakta på och snödäck på bilen börjar va på sin plats. Därför så är jag här, brukar ha turen att alltid få däcken bytta av min kära far =) Passar då på när jag ändå är här att även umgås med min kära mor och jag har sett skymten av min kära bror men han har nu åkt upp till stugan för å jaga lite älg, hoppas han fäller nån gammko haha ;) Ska även fira lite födelsedag, umgås med vänner, titta på en bäbis och kanske syt lite =)  Jorå, blir nog en bra helg!

Nu ska jag säga gonatt och försöka avverka några sidor i min bok innan jag somnar... Natti natti!

RSS 2.0