SATC2

Jajamen, då var det äntligen gjort. Har väntat länge på kvällen då vi ska se Sex and the city 2, igår blev det av. Den hade ju premiär för allmänheten i torsdags redan men jag låtsades inte om det utan tyckte att vi gick på premiären igår =)
Innan så gick Daniella och jag på Plaza och käkade gott och drack ett glas vin. Det var jättekul! Vi hann surra igenom lite diverse ämnen och avslutade med...såklart.... en COSMOPOLITAN =) haha, är det en kväll i SATC- anda så är det!
Jaha, vad ska man då säga om denna efterlängtade uppföljare?? Lika bra som ettan? NEJ. Någon speciellt intellektuell film? NEJ. Men vansinnigt rolig! =) Jodå, jag vet att den blivit sågad vid fotknölarna av diverse kritiker men va fasen jag tyckte ändå att den va bra. Lättsam och rolig. Liiite väl långdragen på sina ställen, inte så mkt New York/Manhattan liv som man är van från serierna och inte så djup. Deras problem är ganska "lyxiga" såsom "åh, det är så jobbigt med barn fast jag har en heltidsanställd barnflicka" och "oj, mitt äktenskap är så bekvämt vi ligger tätt omslingrade på soffan om kvällarna" och... ja, ni fattar; LYXPROBLEM! En kritiker för nån amerikansk tidning skrev; Almost no sex and very little city. Ja, jag kan hålla med lite om det. Men den va ändå underhållande, när man kliver ut ur biografen och oroar sig för att mascaran ska ha runnit bort så har man väl ändå skrattat tillräckligt =) Jag är nöjd å glad om än inte så jätte exalterad!  
Nu ska jag käka lite frukost och sen ge mig ut på stan, kanske väcka några vänner som jag misstänker sover fortfarande :P

Ett gott skratt =)

Så har vi då kommit till ännu en helg, sköönt. Våren är i luften nu oxå, även om luften här i Ö-sund fortfarande är ganska så kylig med fjällvindar så värmen solen gott när den väl vill titta fram =)
Såhär på fredagskvällen efter jobbet så föredrar jag faktiskt numera en ganska stillsam tillvaro, jag har ju kommit att älska program som Så ska det låta och Dobidoo. JAA, jag vet!! Jag har blivit en pensionär!!! haha. Men vad ska man göra, jag gillart :) Dom fredagar som jag inte är hemmavid (ja, jag har fortfarande ganska många sådana oxå;)) så ser jag dessa program på nån repris eller SVT Play. Peter Settman är ju bara för härlig oxå, man vill ju bara krama han haha =)
I morgon så styr jag min kosa mot metropolen Hoting för ett besök hos släkt å vänner men även lite däckbyte ligger på dagordningen. Misstänker att farbror polisen inte riktigt gillar att jag fortfarande glider runt på dubbarna såhär långt in i maj..

Med det så önskar jag nu en Trevlig Helg! Jo just ja, rubriken lovar ju ett gott skratt. Detta är helt klart årets höjdpunkt från Så ska det låta, jag skrattar så tårarna rinner.
Bästa Timo Räisänen och hans tatuerade rock kompanjon Måns är briljanta här! haha


RSS 2.0