GLAD PÅSK!!

Japp, äntligen har det blivit dax för ett par extra dar ledigt! Det ska bli skönt, just idag känns det extra mkt efter ett 11 timmars arbetspass! Packningen börjar i det närmaste stå klar så 16.00 i morgon sitter fröken Hopstadius förhoppningsvis på bussen mot Hoting. Känns kul att åka hem nu, har inte varit sen strax efter jul så jag saknar min kära familj och finfina vänner!! 

Tog å inhandlade en ny mobil i helgen oxå! Oj, vilken avancerad liten sak de va =) Det är en Andoid telefon, som det så fint heter... vettefan vad det betyder egentligen men som jag förstog det så var det framtiden helt enkelt haha. Jag är i alla fall mkt nöjd, i vanliga fall så är jag inte så jätte intresserad av såna prylar men jag måste erkänna att jag faktiskt sitter å knappar å grejar med den en heel del =)

Ne, nu ska här göras klart för morgondagen sen blir det gonatt! Trevlig långhelg =)


fan fan fan fan fan....

....å fan igen! Min bil har gått sönder!! Uscha, detta gillar jag inte! Den kommer ju såklart att bli hel igen såsmåningom men det innebär ju oxå ett litet hål i kassan. Typiskt! Egentligen ska jag inte klaga, den har gått som en klocka ända sen jag köpte den. Men nog är det lite surt ändå. Visst vet jag oxå att, som så många sagt till mig, "så är det att ha bil". Men sånt här inträffar aldrig vid ett tillfälle när man känner att NU har jag en massa pengar och har inte en massa roligheter som jag hellre vill lägga dom på (som om det någonsin är så, haha). Nåja, min allra snällaste morbror ska hjälpa mig med detta och det kan jag nog aldrig tacka honom nog för. Dessvärre blir jag utan bil i några veckor, vilket egentligen inte heller är ett sånt stort problem eftersom jag har rätt nära överallt, men den e ju så bra å ha den där bilen =)
Den allra största ångesten är väl att jag måste åka buss hem över påsk, jag verkligen HATAR att åka buss! Trångt å jävligt åsså tar det dubbelt så lång tid hem haha. Nää, fy vad jag låter negativ nu. Det ordnar sig såklart men ibland behöver man beklaga sig lite oxå ;)

Helgen som varit har varit väldigt behaglig. I lördags så stog det pimling på schemat så med lite matsäck så begav vi oss ut på sjön, det va lite dimmigt och vi fick ingen fisk men jag är nöjd å glad ändå. Jag lyckades alldeles själv borra ett hål! Det tog lite tid och det va lite vingligt men det gick tillslut =)
Sen på söndagen så åkte vi till Lungre och tittade på när min morbror körde Veteranskotertävling, fick oxå hjälpa till med lite hamburgergrillning =) Vädret va KANON och det va roligt att se alla gamla skotrar som folk plockat fram, dom såg så jävla skojiga ut en del haha. Patrik slutade 4:a i A-finalen vilket va väldigt bra måste jag säga, han är en jäkel på att manövrera motorfordon morbror min =) Vi såg dock inte finalen eftersom mitt kära sällskap började frysa lite för mkt, svårt att klä sig bra för en sån dag. Det verkar så varmt men blir ju ganska kallt ändå när man står ute hela dan. Men roligt va det!


Näe, klockan springer iväg och det börjar va dax för kudden. Sov gott!

Frustrerad!

Idag är en sån där dag när många tankar och funderingar virvlar omkring i huvudet och allt man egentligen vill är att sätta på en GRYM låt på högsta volym och skrika till den så högt att rösten skär sig. Det släpper ut en massa massa dålig energi och även fast "problemet" kvarstår så känns det lite lite bättre för en stund!
 
Detta är en av mina "på högsta volym skriklåt":


RSS 2.0