smygtitt...

Har bullar på jäsning, fikasugen någon? ;) ;)


Multichallenge!

Igår hade vi personalfest! Hela dagen ägnade vi i varandras sällskap (som om vi inte träffas nog mycket typ VARJE dag, haha) Men vi har kul ihop och det hade vi även igår =)

Jag va uppe ganska tidigt på morgonen då min Pappa och Lotta va i stan å hälsade på. Dom ska snart iväg på utlandsresa och Pappsen behövde ju såklart en sommarfrilla innan han åker ;) Sen hade dom med sig en superfin överraskning oxå! Jag fick en alldeles egen Symaskin! Snacka om vuxenpoäng, eller hur? Ojoj, vad här ska sys nu haha. Närå, skämt å sido.... Någon sömmerska kan jag väl inte direkt påstå att jag är, men det är vid ganska många tillfällen som jag verkligen har saknat en symaskin, så jag blev superglad! =)

Men efter lite frukostfika med dom så vare dax att åka å hämta upp tjejerna. Vid 11 hade vi bokat in oss på multihallen eller multichallenge som det så fint heter för den internationella ;)
Vi gjorde Boda Borg, körde Gokart och Laserhallen... Ja jävlar haha, man blir som barn på nytt! Vi hade jättekul och om sanningen ska fram så känns det faktiskt av lite i kroppen idag. Boda Borg och Gokart har jag provat nån gång förut och dom e båda jätteroliga, fasten några utmaningar i Boda Borg faktiskt är ganska knepiga å lista ut haha. Men Laserhallen va första gången för mig, jag är heeelt SÅLD!! Så tokigt roligt det va! Vi körde 2 gånger 10 minuter, men fan hade lätt kunnat köra fler gånger =) Det va jobbigt, man springer ju å så hela tiden men det va riktigt skoj!

Efter 5 timmars lekande så åkte vi hem och svidade om till partystassen, vi hade bokat bord på Dalwhinnies där vi käkade supergod trerätters middag. Sen gick vi hem till My och drack Seabreeze drinkar och självklart sjöng lite singstar :)
Vi skulle gå ut på plaza men efter alldeles för lång tid i kön där så hamnade vi tillslut på O´learys.

Sammanfattningsvis så var det en lyckad dag med härliga människor =)

bra låt... igen ..;)

När jag hör en bra låt så blir jag alldeles tagen, jag skulle nog inte påstå att jag är speciellt musikaliskt... Jag sjunger hellre än bra och i min ungdom gav jag upp alldeles för lätt så någon piano- eller gitarr spelare blev jag dessvärre inte. Synd nog måste jag säga, jag skulle ha älskat att kunna spela åtminstonde gitarr nu.. Kanske är därifrån min enorma beundran sitter för dom som kan, just för att jag själv inte kan...
Men musik är otroligt viktig för mig... Jag lever mig in i texter och toner, kan till å med utförligt analysera låttexter och därefter relatera till dom på ett eller annat sätt. Nördvarning, tänker du kanske nu? Jajamensan men det står jag för =)
Jag "plågar" gärna oxå goda vänner med låtar som jag gillar, "ska jag spela en bra låt för dig?" den meningen är det väl en å annan av er som har hört, haha
Mitt hjärta klappar nog allra hårdast för lite rockigare musik, hårdrocksballader är favoriten och har varit så länge jag kan minnas... Visst, jag lyssnade på Carola som alla andra när jag va liten. Men alltsom oftast lånade eller snodde jag brorsans kassettband med bla Europe och lyssnade å sjöng så gott jag kunde med tanke på att jag inte kunde ett ord engelska, haha. Sen efter en kort period i mina tidiga tonår då det va pojkbandsfeber så blev det mycket Metallica, Maiden, Guns ´n Roses, Bon Jovi mfl. Å än idag håller dom gubbarna måttet! Annars så är jag allätare i princip förutom kanske dansband och techno, det går fetbort.

Ikväll tittade jag på när Berg flyttade in hos Dregen, hörde en bråkdel av en sång då som jag fastnade för direkt. SÅ vacker!!

Så........................ "Ska jag spela en bra låt för dig?" ;)


RSS 2.0