Våffelkväll!

 Igår efter jobbet så åkte jag å hämtade upp Anna och så for vi till Daniella där vi käkade våfflor! Oj, jag minns inte sist när jag åt våfflor. Det är flera år sen i alla fall, förmodligen hos Märta som var min mammas faster och som alltid stått oss nära. Hon va en otroligt snäll och kreativ gammal dam. Lite av en konstär som gjorde det mesta hon satte fingrarna i jättefint! Meeen, nån vidare kock kan man inte påstå att hon va haha, förutom när det gäller att steka våfflor. Hon gjorde supergoda våfflor och det va ALLTID vad hon bjöd på när hon bjöd på middag, med grädde och färska bär =)
Men den här gången var det Dani som stod för våfflandet, hon lyckades riktigt bra! Det va mkt gott =) Sen tog Anna kontakt med zodiaken och sitt andliga inre (eller nåt haha) och spådde oss lite. Såg bra ut måste jag säga! Korten tydde på en framtid som jag mkt väl kan tänka mig, så håll tummarna nu! haha.  

en tår eller två...

Häromdan bestämde jag mig för att se en film som min jobbarkompis My rekomenderat till mig. Jag visste ju att det va ett drama men tänkte väl inte så mkt mera på det.... Den började lite sådär, hoppade en del från nutid å dåtid och ibland tyckte jag inte att det gjordes riktigt klart vad som va vad. Men allteftersom blev den bättre å bättre å innan jag visste ordet av så grät jag som ett barn i soffan haha.
Filmen heter My Sisters Keeper. Cameron Diaz spelar en mamma vars dotter är sjuk i Cancer. Ja, då förstår ni väl själv hur sorgligt det kan bli. Lillasystern till denna cancersjuka flicka är femavlad enbart för att vara donator till sin syster, men efter att hon i hela sitt liv tvingats genomgå svåra ingrepp på sjukhusen för att hjälpa sin syster bestämmer hon sig för att hon fått nog. Hon kräver tillbaka rätten till sin kropp trots att leukemin börjar bryta ner hennes systers liv totalt. Diaz som man vanligtvis är van att se i mera flamsiga rollfigurer i typ romantiska komedier spelar suveränt! En sevärd film =)

Så dagens snyftartips:


Gomorron

Ååh, nu känner man verkligen värmeböljan dra in över stan! Idag visar termometern ENDAST 29,9 minusgrader jämfört med gårdagens -35,6. Kanske ska överväga någon ärtig kjol då dagen till ära =)
Hmmm, nja.. kanske ska vänta några grader till, man ska ju inte klä av sig för tidigt ;)

Nu blir det nog i alla fall lite frulle innan dagen tar vid på allvar. En stooor kopp rykande te känns på sin plats! Bye bye

Omorganisation!

Ikväll va ambitionen att jag skulle städa hela lägenheten. Men så kom jag på att jag skulle ta fram tumstocken å mäta om jag fick in micron i ett skåp som jag tänkt så länge, jag hatar nämligen att ha den framme då den är både ful, skrymmande och allmänt ivägen... Det skulle gå konstaterade jag och med det så satte jag igång med ett projekt i köket som tog mest hela kvällen haha. Nu är ALLT omflyttat och ändrat i alla skåp och trots att jag nånstans mitt i alltihopa började ångra mig att jag dragit fram allt så är jag nu när det är klart GRYMT nöjd med resultatet! Blev mycket bättre allting och jag blir glad när jag gå genom köket nu =) Härligt! Dessutom så fick ju nu min nya assistent en plats på bänken, den som fått stå i gästrummet ända sen jag fick den när jag fyllde år. Så nu blir det lätt att baka hädanefter då den står på plats och det därmed inte blir ett sånt stort projekt att ta fram den varje gång. Jag är nöjd =) Meeeen, detta som ni kanske förstår innebar ju att resten av lägenheten INTE blev städad ikväll, men men det får bli en uppgift att lösa vid ett senare tillfälle!

Två inlägg idag, det tar sig sa mordbrännar´n ;) Lägger ut ett par bilder här på resultatet =) Natti natti

  

äntligen....

..har jag fått arslet ur å skriva ner några rader i min kära blogg som försummats en aning på sista tiden. Jag inser att det börjar vara tröstlöst för mina käraste vänner som lägger ner sin dyrbara tid och energi på att gå in på denna sida för att ständigt mötas av samma å samma inlägg gång på gång! Filååååt!! =)
Jaha, vad har då hänt sen jag va å såg Avatar??? Ja, en heeel massa saker faktiskt men tror inte att jag ids tråka ut er med en massa detaljer ;)

I alla fall så kom ju dagen D då jag skulle fylla de stora 30, huvva.... jag tyckte ju som inte att det skulle bli så himla skojigt, vilket jag inte tror undgick någon. MEN, döm av min förvåning då jag fick en sån fantastisk helg så jag inte ens hann tänka på hur gammal jag va och hur hopplöst allting kändes =) Ja, jag säger helg... jag fyllde ju på söndan men ROLIGT kom redan på fredan =)
Jag jobbade i vanlig ordning till kl 16 och sen skulle Kristina komma å få sin lugg klippt, tyckte det va roligt att hon va i stan så vi fick träffas lite. Men när klockan va sisådär 20 över fyra och hon fortfarande inte hade kommit så började jag nästan känna mig lite less på att sitta på jobbet å vänta efter att jag slutat haha. Men tillslut så kom hon i alla fall, med andan i halsen (som vanligt) ;). Vi surrade på, klippte luggen, gick på stan och hade det sådär lagomt trevligt då vi helt plötsligt skulle gå in på innefickan! va?? där brukar vi aldrig gå haha. Men där va dom, ALLA mina fina tjejer, ååå va roligt!!! Ja, nästan alla, en saknades men fyller man mitt i hockeysäsongen så får man ju skylla sig själv haha. Dom bjöd på good mat å fantastiskt trevligt sällskap och en finfin present =) Jag va så glad så kunde börjat grina haha =) Nåja, sen åkte vi hem hit å käkade tårta och myste på hela kvällen... Fantastiskt, tack så jättemkt!!!
Sen på lördan så kom min fina familj och va kvar mest hela dan, även där blev det tårta, god mat på retaurang och mkt fin present! Underbar dag och kvällen avslutades med lite partaj med med vänner här i stan =) Söndagen fylldes oxå med en jämn ström av släkt å vänner! Tårtorna åkte in å ut ur kylen heela tiden haha.
Ja, så med dessa vänner å familj så kan det ju inte bli så jobbigt å fylla såhär gammalt... sen har det ju som bara flutit på. Har ju vart 30 nu i över en månad å än så lever jag haha. Kanske det ska gå bra i alla fall :)

Nä, nu orkade jag inte skriva mera... men ska försöka återkomma hit alldeles snart igen!

RSS 2.0