Ikea..

I måndags tog jag en semesterdag så att jag och Marielle kunde åka till Sundsvall. Å visst är det väl fascinerande hur 11-12 timmar bara kan flyga iväg som ingenting!? Det måste ju betyda att man har roligt =) Mycket handlande blev det, jag visste nog det mesta jag behövde faktiskt men såklart så slinker det ju ner en å annan smågrej oxå ;)
En lång dag blev det men det va det värt, hade sen en jättemysig fortsatt kväll men en god väns sällskap =)

Nu börjar ju solen skina på oss äntligen, kan ju inte annat än börja längta till semestern nu... meeeen har några veckors jobb kvar innan det blir långledigt, men den som väntar på nåt gott... ;) Ett talesätt som stämmer in i många olika kategorier i livet har jag märkt.

Ne, nu ska jag ta å göra nåt vettigt innan jag ska sova.... Har ju så mkt pyssel på gång =)

hej hej!

i kulturens tecken...

Ja, igår plockade Dani och jag fram våran kulturella sida och åkte till Kratern i Tandsbyn. En väldigt vänlig äldre man visade oss lite i museet och vi fick se en film till gravt rabatterat pris på hur en meteorit för en herrans massa miljoner år sedan slog ner i Locknesjön. För oss som är ganska obildad på detta ämne handlade det ju mest om en massa sten, haha. Vi tog även på en pannlampa och kröp lite i en grotta som dom hade gjort där i museet, Dani som är den ständiga fotografen knäppte ett mindre smickrande kort på mig när jag kryper där i grottan, det enda man ser är en bakdel, haha. Hoppas verkligen inte att den hamnar på hennes blogg, men ett riktigt gott skratt blev det i alla fall åt bilden hahaha. Det bjuder jag på =) Sen tog vi en väldigt skön och uppfriskande skogspromenad där man kunde få se rester av detta nerslag. Vi hade för säkerhetsskull tagit med paraplyt men som tur är så slapp vi använda det. Efter halva vägen hade dom satt upp ett utkikstorn där vi kunde sitta och ta en fika, riktigt mysigt :)
Myggen däremot fick sig ju ett rejält skrovmål, fyyy faaan va biten jag blev!! Fick lägga mig i badet när jag kom hem för å dämpa klådan, det hjälpte som tur va....

 Här letar Dani efter fossiler i stenarna, haha...

På kvällen så mötte vi upp Anna på Brunkullan å satt där å surrade över en bägare, mkt trevligt faktiskt!

Idag håller jag på inreda gästrummet, har kånkat upp en säng från förrådet. Å det kändes ju som ett helt träningspass bara det, men nu står den på plats och det är lite finlir kvar å fixa med innan det är klart. Passar ju bra nu när jag har förstått att detta gästrum kommer att njyttjas lite i höst =)
Men solen skiner ju idag så jag måste nog ut i den lite oxå. I morgon är jag ledig, sköööönt! Då tar jag och Marielle en tripp till sundsvall och Ikea! =)

Lev å må!!

ett pausinlägg...

Jag tar en liten paus i allt kaos som pågår nu och då tänkte jag att jag kunde skriva lite i den blogg som jag ibland gömmer bort att jag har ;)

Jorå, håller på göra om en del här hemma... Har väl inte varit heeelt nöjd med upplägget av möblering som jag haft och nu har jag äntligen fått tummen ur och börjat möblera om =) Det härliga med att möblera om är man faktiskt städar under, bakom, över å framför ALLT! Vartenda litet hörn få sig en rejäl genomgång av mopp å trasa, det tycker jag känns så bra... Man VET att det är rent exakt överallt =)
För att detta skulle va möjligt så va jag ju tvungen att göra mig av med lite grejer som inte passade eller rymdes och efter många om å men så blev dom möblerna hämtade så nu måste jag ju på Ikea å handla nya, som passar =) Attans!!! Guuud va jobbigt å åka till Ikea å handla en heeel dag!!!! (hörs ironin?? hihi)
Sen är det ju så, när det gäller mig i alla fall, att när man håller på som bäst så väcks ju oxå nya idéer.. Så nu håller jag på måla om soffbordet oxå, haha... Det har varit brunt men förvandlas nu sakta men säkert till vitt å fint :) Sen måste jag byta gardiner, hänga om tavlor.... ja listan kan göras lång, men fint kommer det å bli, jag tror faktiskt det!
Det är ju kul å grejja å dona tycker jag och det passar alldeles perfekt för mig nu när jag verkligen behöver rikta tankarna åt något annat håll, samtidigt som man kanske kan få lite ordning på några hjärnspöken oxå... Förhoppningsvis :-S

I morgon blir det en tripp hemåt mot H lite oplanerat sådär... Jag hade inte alls tänkt åka dit och hade väl inte nån vidare lust heller om sanningen ska fram men något har dykt upp och det blir så jag åker ändå, något som va lite för bra för å va sant... Tror jag ska va lite sådär kryptisk och hemlighetsfull tills jag varit hemma å sett hur saker å ting kommer å te sig ;)

Nä, kanske ska fortsätta pyssla på lite då, nu har jag ju pausat ett tag. Egentligen så skulle jag iväg å träffa en vän å göra något roligt nu, men den planen gick i stöpet :(   Jaja, shit happens...
 
See you when I see you...

Städning och om-möblering pågår!!


RSS 2.0