Ståuppare!! :)

Så då har påsken oxå svepat förbi, det gick ju tokfort! Man tycker att fyra dagars ledighet är hur mycket som helst men det bara smäller till så är man tillbax till jobbet och verkligheten igen.
Jag åkte upp till H över påskdagarna och fick ju där tillfälle att bara känna lugnet, umgås med familjen (förutom brorsan då som inte kunde komma upp, synd nog) och träffa lite kära vänner. Fast jag hann ju inte med å träffa alla så mycket som jag hade velat, men men så är det ju alltid :)

Annars så håller jag på å betar av lite ståuppkomiker, haha.. Har ju redan berättat om Mange Betnér och i onsdags så gick jag och några tjejer på Mark Twain. Där käkade vi lite, drack lite öl och såg Måns Möller uppträda. Faan va han va rolig!! Skrattade så tårarna rann, han pratade om lite lättsammare saker än Betnér men båda va ju otroligt roliga, fast på helt olika sätt. Möller koncentrerade sig mycket på publiken, skämtade om deras jobb, klädval osv.. Ja, det går inte återberätta men jag tyckte att han va hur kul som helst!! :)
Nästa på tur blir nu Jonas Gardell på onsdag, det ser jag verkligen fram emot! Han är ju suverän i allt han gör och jag har länge velat se honom live, så trots att biljetterna va i dyraste laget så hoppas jag på att han ska vara värd varenda krona. Kan inte föreställa mig något annat.. Återkommer med kommentarer om det senare..

Igår så gjorde D och jag en rejäl krogrunda, Harrys har ju öppnat så vi tänkte att vi måste ju gå dit å kolla läget... Efter att vi suttit där ett tag så kunde vi konstatera att vi faktiskt kände oss väldigt mycket för unga, det gör man ju inte alltid nu för tiden tyvärr haha, men Harrys verkar vara för den lite mognare skaran... Träffade dock en kär bekant där (som med sina kompisar va typ dom enda i vår ålder). Han tyckte att det såg ut som att jag strålade, mådde bra liksom och att det lös om mig, haha!! Med dom härliga komplimangerna så kändes det som att vi fått ut vad vi hade kunnat av Harrys för denna gång så vi gav oss ut på upptäcksfärd i stan krogliv :) Vi va på i stort sett alla, vissa stannade vi och tog nån drink eller två medans andra vände vi fort som fan, haha.. Slutade dock på Plaza och där hade vi skitkul! Det va verkligen otippat, det stämmer nog som alla säger faktiskt att det har blivit bättre där, MYCKET bättre!

Nu ska jag ta å baka lite, limpor ska det bli!! Bye bye

 

hemma hos mig...

hemma hos mig...

Ja, nu börjar min lägenhet faktiskt likna ett hem äntligen, grönt är det som gäller i vardagsrummet just nu, det tycker jag känns lite vårigt :) Men än är det mycket som ska fixas och donas innan jag känner mig nöjd, fast det är väl ingen större brådska, jag hinner väl. Det finns dock några ouppackade flyttkartonger som hemsöker mig och ger mig mardrömmar på natten, dom ska packas upp i helgen har jag bestämt... så jag får lugn å ro i själen, haha.
Tidigare ikväll så började jag packa upp en lampa som jag inhandlat på Ikea, men fy så krånglig den verkar vara att hänga upp... jag la den åt sidan, får ta itu med den en annan dag. Har en känsla av att det kommer att bli både svett, vredesutbrott och en hel del svordomar innan den sitter på plats :)

Nu ska jag sätta mig och dricka min kopp te och se om det kanske finns nåt roligt program på tvn som jag kan slötitta på, det brukar ju va typ Scrubs den här tiden på kvällen :) Bye bye!

mot sundsvall!!

Förra lördagen så åkte jag och K till Sundsvall för att titta på Magnus Betnér, vi skulle ju se honom här i stan men vi hann inte riktigt med så när vi skulle boka biljetterna så var det ju såklart slutsålt (trots att vi planerat detta ända sen i januari, ja så kan det gå) Men vi fick i alla fall tag på biljetter till s-vall och tänkte att då kan vi ju spendera dagen på Ikea, man kan ju inte missa den roliga affären :) Vi hade hur mysigt som helst och handlade en hel del smått å gott, det är så lätt att fördriva många timmar på Ikea. Vi va där så länge att vi knappt hann få i oss nån middag innan det va dax för Mange, men vi hann :). Föreställningen va hur bra som helst, han e rolig den där killen. Det är fascinerande hur han kan prata om folkmord, förintelse och självmord och samtidigt som folk skrattar så att tårarna rinner så tror jag inte att en enda människa gick därifrån utan några tankeställare, jag vet att vi gjorde inte det i alla fall...

Hur som helst så ska jag till Sundsvall i morgon igen, då är det i och för sig i jobbet, vi ska ha möte. Men M följer med mig den här gången, jättekul med sällskap! Så jag lämnar av henne på Ikea medans jag har möte och sen hinner nog kanske jag oxå med en vända, för trots att jag var där för 1 ½ vecka sen så finns det ändå lite mer som jag skulle ha handlat :) Man får helt enkelt aldrig nog av Ikea, haha.

Nu ska jag bada! See ya!


Håller bara på å lära mig hur allt funkar... haha

Håller bara på å lära mig hur allt funkar... haha

Dax att bli bloggare... :)

Ja, tänkte nu att jag oxå skulle prova på det här med blogg :) Har ingen aning om vilka spännande saker som jag kommer att ta upp här men det visar sig väl med tiden, haha.
Har ju själv mest varit inne å läst alla andras bloggar när man inte har haft nåt vettigare att fördriva tiden på, tänkte då att jag kunde ju förbarma mig över dom andra stackars satar som faktiskt behöver ännu en sida där dom kan släcka törsten efter totalt värdelöst och ointressant information.
Följ mig gärna genom livet och fascineras av hur otroligt världsomspännande och fantastiskt det faktiskt kan vara ibland, haha

Fortsättning följer.....


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0